Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Face & Body Care Tips  / Σωστή Βάση Μακιγιάζ

Σωστή Βάση Μακιγιάζ

Make your Make-Up Count


 

Βήμα Πρώτο: Ενυδατωμένη και ματ επιδερμίδα

Ξεκινήστε το μακιγιάζ σας με την σωστή ενυδάτωση. Φροντίστε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο προϊόν, για τον τύπο δέρματος που έχετε. Στη συνέχεια εφαρμόστε το Mat Base Primer το οποίο θα δώσει μια ματ υφή στην επιδερμίδα σας Προλαμβάνει τη λιπαρότητα και προετοιμάζει το πρόσωπο για το make up.


Βήμα Δεύτερο: Concealer, επιλέξτε το σωστά

Επιλέξτε το σωστό concealer για το πρόσωπο σας και τις ανάγκες σας. Για extra κάλυψη σε σημάδια και ατέλειες χρησιμοποιήστε το Antis Cernes Stick. Για να καλύψετε μαύρους κύκλους ή για να δώσετε φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα επιλέξτε το Eye Brightener Concealer. Η απόχρωσή του πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το Foundation. (Προσοχή στην απόχρωση ιδιαίτερα όταν έχετε μαύρους κύκλους για να μην έχετε γκρίζο αποτέλεσμα, αποφεύγουμε τη πολύ ανοιχτή απόχρωση).


Βήμα Τρίτο: Make Me Up Foundation, το επιλέγετε με βάση τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας και του προσώπου σας

Με το υγρό Make Up δημιουργούμε ομοιόμορφη επιδερμίδα, υγιές δέρμα χάρις να φαίνεται βαρύ και ψεύτικο. Για υψηλή κάλυψη αλλά με απαλή και βελούδινη υφή δοκιμάστε το Intensive Finish Foundation. Για λιπαρές επιδερμίδες που χρειάζονται ματ αποτέλεσμα και φυσική κάλυψη το Oil Free Foundation. Για πολύ μεγάλη κάλυψη και διάρκεια όλη μέρα σας προτείνουμε το Long Wear Foundation. Τέλεια εφαρμογή με το Professional Stripling Highlight Brush σε συνδυασμό με το GPLUS.


Βήμα Τέταρτο: Powder Time!  Last but not least, η πούδρα

Τελευταίο βήμα, για τη τέλεια βάση είναι η πούδρα! Διαλέγετε την απόχρωση που κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει, να δείχνει φυσική. Η πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το foundation όταν θέλουμε εντελώς φυσικό αποτέλεσμα! Loose ή Compact? Εξαρτάται από το τι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε και πόση κάλυψη θέλετε. Sheer Finish Powder για μεγάλη κάλυψη και ματ βελούδινο αποτέλεσμα ή Loose Powder για διάφανη ελαφριά κάλυψη.