Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / TommyG Blogging  / Χαρούμενη Δευτέρα στην πόλη

Χαρούμενη Δευτέρα στην πόλη

Είναι οι ρυθμοί της πόλης που μας κάνουν να ψάχνουμε το γήινο;

 

 

Είμαστε όλη μέρα, κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα (για τους αισιόδοξους) στους δρόμους. Είτε για δουλειές, είτε για χαλάρωση, είτε για εκείνη την υποχρέωση, είτε για εκείνο το επαγγελματικό ραντεβού. Αυτό που θες, είναι να μην σκέφτεσαι εάν το μακιγιαζ σου θα έπρεπε να αλλάζει ανάλογα με την ώρα, ποιόν έχεις απέναντί σου ή ακόμα και εάν είναι "too much" για εκείνο το ραντεβού.

Τα γήινα χρώματα ήταν και θα είναι πάντα της μόδας.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μακιγιαζ και να το κρατήσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Και σου υποσχόμαστε πως θα είναι το ίδιο τέλειο και ταιριαστό με οτιδήποτε έχεις να κάνεις.

 Με διάφορους συνδυασμούς, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις από την πιο απλή περίσταση, μέχρι και στον γάμο σου (κάτι καθημερινό!)

 

Μεταλλικές, ιριδίζουσες ή ματ, οι μπρονζέ σκιές έχουν το πλεονέκτημα πως μπορούν να αποτελέσουν μόνες τους ολόκληρο το μακιγιάζ σου ή και να συνδυαστούν υπέροχα με άλλα χρώματα.

Ένα nude, ένα μπορντό ή ένα μωβ κραγιόν μπορεί να καθορίσει όλο σου το λουκ, ωστόσο το βλέμμα σου θα παραμένει έντονα υπέροχο.

Μην αφήνεις την πόλη να σε σταματάει από το να προσέχεις τον εαυτό σου.

 

Και για να σε διευκολύνουμε, έχουμε όλα τα αγαπημένα σου χρώματα σε μία παλέτα.

Με τέτοιο σύμμαχο θα το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω;