Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / TommyG Blogging  / Γέμισμα χωρίς ατέλειες

Γέμισμα χωρίς ατέλειες

Γέμισέ το στο "φουλ"


Για εμάς, που θέλουμε καθημερινά να έχουμε περιποιημένα και γεμάτα με χρώμα φρύδια, η ιδανική λύση θα ήταν η μέθοδος του microblading (ημιμόνιμο μακιγιαζ/τατού).

Ωστόσο, για λόγους οικονομικούς αλλά και χρόνου, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία σπίτι μας, εύκολα και γρήγορα.


Για τον λόγο αυτό, ήρθε το νέο Micro Filler Brow Pen από την TommyG, για να κάνει τα φρύδια σου φυσικά γεμάτα, στο σχήμα που θες!


Ένα στυλό με τέσσερις λεπτές κορυφές που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας. 

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις. Καστανό, σκούρο καστανό και ξανθό ώστε κάθε μία από εμάς να βρει την απόχρωση που της ταιριάζει.


Το Micro Filler Brow Pen, δίνει απαλό αποτέλεσμα στην τρίχα χωρίς να ξεραίνει το δέρμα. Είναι αδιάβροχο και εγγυάται πως θα κρατήσει τα φρύδια σου τέλεια έως και 24 ώρες.


Δεν χρειάζεται να είσαι ειδική για να κάνεις το filling στα φρύδια σου. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προετοιμάσεις καλά το δέρμα και τα φρύδια σου ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Τι πρέπει να κάνετε;

Καθαρίστε καλά την περιοχή των φρυδιών και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.

Στη συνέχεια, με μικρές κινήσεις, δώστε στα φρύδια σας το σχήμα που θέλετε.

Βουαλά!


Το αποτέλεσμα θα είναι ένα απόλυτα φυσικά γεμάτο φρύδι, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το βλέμμα σας.

Για εσάς που οι λεπτομέρειες μετράνε και χρειάζεστε γρήγορες και εύκολες λύσεις στην καθημερινότητά σας, το Μicro Filler Brow Pen θα σας "λύσει" τα χέρια.