Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / TommyG Blogging  / Όσα πρέπει να ξέρεις για το Αυτομαύρισμα!

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Αυτομαύρισμα!

Το καλοκαίρι έχει λίγες ώρες που ξεκίνησε ημερολογιακά. Ο καιρός βέβαια τις τελευταίες μέρες έχει άλλη άποψη και η απόδραση στις παραλίες μειώθηκε.

ΟΜΩΣ! το μαύρισμα δεν χρειάζεται να λείπει από την εμφάνισή σου, και μάλιστα με έναν απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.


Μην αναρωτιέσαι! Το Self Tan εδώ και χρόνια υπάρχει ανάμεσά μας, και δεν έχουμε δώσει την κατάλληλη προσοχή. Ναι ναι, ζούμε σε μία χώρα με πολύ ήλιο και υψηλές 

θερμοκρασίες, και το μαύρισμα είναι λίγο πιο εύκολο! Για σένα βέβαια, όπως και για μένα, που το ταξίδι στην παραλία για μαύρισμα δεν είναι εύκολη επιλογή, το self tan της TommyG έρχεται να σου λύσει τα χέρια, προσφέροντας ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα. Λίγο καλύτερο από αυτό που θα πετύχαινες αφού θα είχες καεί, θα είχες αλλάξει 3 δερματα και θα αρχιζες να μαυρίζεις.

Θα σου λύσουμε όλες τις απορίες, γρήγορα και ολοκληρωτικά!


Γιατί να χρησιμοποιήσω self tan;

Περιορίζει στο ελάχιστο τι πιθανότητες προωρης γήρανσης του δέρματος καθώς δεν χρειάζεται να εκτεθείς άπειρες ώρες στον ήλιο κυνηγώντας το τέλειο μαύρισμα.


Είναι ασφαλές;

Ναι ναι ναι και πάλι ναι! 

Το βασικό συστατικό του Self tan, διυδροξυακετόνη(DHA) αντιδρά με τα νεκρά κύτταρα της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας και προσφέρει προσωρινή όψη μαυρίσματος.

Τα νεκρά κύτταρα αντικαθίστονται με νέα μετά από 5-10 μέρες, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που το self tan υποχωρεί μετά από αυτό το διάστημα.


Πόσο διαρκεί;

Όπως αναφέραμε, μία εφαρμογή προσφέρει μαύρισμα μέχρι και για 10 ημέρες. Εάν θες το αποτέλεσμα να κρατήσει περισσότερο, επανάλαβε κάθε 3-4 ημέρες τη διαδικασία.


Τι πρέπει να κάνω πριν τη χρήση;

Λοιπόν, αποτρίχωση ή ξυραφάκι 24ώρες πριν. Εφαρμογή παχύρευστης ενυδατικής. Την ημέρα πριν εφαρμόσεις το self tan, κάνε μία καλή απολέπιση και εφάρμοσε μία ενυδατική.

Αφού απορροφηθεί πλήρως, εφάρμοσε το self tan με κυκλικές κινήσεις.

!Προσοχή στα χέρια σου! Μόλις εφαρμόσεις το προϊόν, ξέπλυνε πολύ καλά τα χέρια σου, για να μην έχεις ηλιοκαμένες παλάμες.


Μετά την εφαρμογή;

Μετά από την πρώτη ημέρα εφαρμογής, θα δώσει τέλεια λάμψη και απαλότητα στο δέρμα σου εάν εφαρμοσεις και ένα λαδάκι. Για το καλό!


Λερώνει τα ρούχα ή τα σεντόνια;

Νο νο! Το χρώμα βάφει αποκλειστικά την επιδερμίδα και αυτό, γιατί η αντίδραση γίνεται με τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σου.

Απορροφάται γρήγορα και μετά από μισή με μία ωρα μπορείς να ντυθείς κανονικά. 


Συμβουλή! Απόφυγε τα πολύ στενά ρούχα την πρώτη μέρα για να μην σου αφήσουν κενά ή λεκέδες στην επιδερμίδα.

Αλλη μία συμβουλή! Εφάρμοσε το self tan, πριν πέσεις για ύπνο, και φόρα μία φαρδιά μπλούζα. Με αυτόν τον τρόπο δίνεις αρκετό χρόνο στο προϊόν να δράσει αλλά και να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Και να σας πω και κάτι;

Καλύτερο και απο μαύρισμα! Η κυτταρίτιδα καλύπτεται και ατέλειες επίσης εξαφανίζονται. Ναι ναι το κάνει και το μαύρισμα αυτό, αλλά παράλληλα ξηραίνει και προκαλεί γήρανση

της επιδερμίδας.


Σας έχω την τέλεια λύση για το καλοκαίρι, και εάν το δοκιμάσετε δεν θα το αποχωριστείτε ούτε στις διακοπές σας.

Τα προϊόντα, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα και αναφερθήκαμε πιο πάνω είναι:

Natural Self Tan

Perfect Slim 

Dry Body Oil