Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Εταιρεία

Εταιρεία

 

Gavrilis Group S.A. 

 

Iδρύθηκε τον Απρίλιο του 1992, στον Πειραιά, από τον Θωμά Γαβρίλη και πλέον αποτελεί μία απο τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες καλλυντικών.  

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η παραγωγή και η εμπορία καλλυντικών, αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

 

 

Απασχολεί πλέον 300 εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία και στα καταστήματα των πελατών. 

 Η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο πολλούς καθιερωμένους οίκους, όπως «Faipa Cosmetics", "Ariland" και "Enliven". 

Ηγέτες στα καταστημάτων καλλυντικών στη χώρα μας, έχουν ξεχωρίσει την Gavrilis Group και πουλάνε τα προϊόντα της σε όλα τα σύγχρονα καταστήματα σε stand που υπερβαίνουν τα 5 μέτρα το καθένα.

   

 

Τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων είναι "Tommy G" και "AK" 

 

                                                                 

 

 Η "Tommy G" περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα ανδρικά και γυναικεία καθώς και μία ολοκληρωμένη παιδική σειρά.    

Τα προϊόντα της σειράς "Tommy G" εξάγονται σε πολλές χώρες, με ταχύτατους ρυθμούς σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία. 

 

 

Η "AK" είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων make-up.

  

Το εργοστάσιο 

 

  

 

 

Όλα τα προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα εργοστάσια στην Ελλάδα.

 

 Είναι πιστοποιημένο με GMP, ISO και το μοναδικό που κατέχει την άδεια να παράγει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (CE), στην Ελλάδα.

 

 Κάθε ένα από τα μηχανήματα μας έχει την ικανότητα να παράγει 2.500 τεμάχια/ώρα. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε άμεσα παραγγελίες από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες καλλυντικών για την παραγωγή προϊόντων private label. Οι νέες καινοτόμες φόρμουλες και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας προέρχονται από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, καθώς και το εργοστάσιό μας συνεργάζεται με ένα απο τα μεγαλύτερα των ΗΠΑ. 

 

 

Ελαιόλαδο   

 

    Από το 2014 η " Gavrilis Group S.A " δραστηριοποιείται στην εξαγωγή ελαιόλαδου με τη σήμανση υψηλής ποιότητας “εξαιρετικά παρθένο”. Το ελαιόλαδο αυτό προέρχεται από την περιοχή της Μεσσηνίας, όπου ο όμιλος της εταιρείας μας διαθέτει τα δικά του κτήματα με ελαιώνες. Εκεί γίνεται η πλήρωση και η συσκευασία με την επωνυμία ΘΩΜΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ.