Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Εταιρεία

Εταιρεία

Η Gavrilis Group S.A., ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1992, στον Πειραιά από τον Θωμά Γαβρίλη.

 

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η παραγωγή και η εμπορία καλλυντικών, αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η Gavrilis Group απασχολεί 270 εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία και στα καταστήματα των πελατών. Τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων της εταιρείας είναι "Tommy G" και "AK"

 

Η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο πολλούς καθιερωμένους οίκους, όπως «Byblos», «Faipa Cosmetics", "Ariland" και "Enliven"

 

Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των καλλυντικών. Έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, μερικοί από τους οποίους είναι οι ηγέτες στα καταστημάτων καλλυντικών στη χώρα μας και πουλάει τα προϊόντα της σε όλα τα σύγχρονα καταστήματα σε stand που υπερβαίνουν τα 5 μέτρα το καθένα.

 

Η "Tommy G" περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα ανδρικά και γυναικεία καθώς και μία ολοκληρωμένη παιδική σειρά. Η "AK" είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων make-up.

 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας, το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα εργοστάσια στην Ελλάδα, πιστοποιημένο με GMP, ISO.

 

Είναι το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα που κατέχει την άδεια να παράγει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (CE).

 

Κάθε ένα από τα μηχανήματα μας έχει την ικανότητα να παράγει 2.500 τεμάχια/ώρα. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε άμεσα παραγγελίες από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες καλλυντικών για την παραγωγή προϊόντων private label. Το εργοστάσιό μας συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια των ΗΠΑ. Οι νέες καινοτόμες φόρμουλες και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας προέρχονται από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 

Τα προϊόντα της σειράς "Tommy G" εξάγονται σε πολλές χώρες, με ταχύτατους ρυθμούς σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία.

 

Από το 2014 η " Gavrilis Group S.A " δραστηριοποιείται στην εξαγωγή ελαιόλαδου με τη σήμανση υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο. Το ελαιόλαδο αυτό προέρχεται από την περιοχή της Μεσσηνίας, όπου ο όμιλος της εταιρείας μας διαθέτει τα δικά του κτήματα με ελαιώνες. Εκεί γίνεται η πλήρωση και η συσκευασία με την επωνυμία ΘΩΜΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ.

 

 

 

 
Σ