Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / TommyG Blogging  / Τα πάντα για υπέροχα φρύδια

Τα πάντα για υπέροχα φρύδια

Από τα απλά στα πιο σύνθετα, το πώς να έχεις τέλεια φρύδια , είναι κάτι που μας απασχολεί όλες τον τελευταίο καιρό.

Η μόδα που ήθελε λεπτά και ίσια φρύδια ευτυχώς πέρασε. Καμία μας δεν κολάκευε μία γραμμή πάνω από το μάτι.


Τώρα λοιπόν, που μπορούμε να υποστηρίξουμε πιο έντονα φρύδια, θέλουμε να μοιραστούμε κάποια tips που θα 

κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας.

Τι εννοούμε;


Καμία μας δεν ξύπνησε και είχε τα φρύδια της Cara! Οκ, σχεδόν καμία.

Μπορούμε όμως να πλησιάσουμε πολύ όμως τα φρύδια του μονδέλου. Κι αν δεν μας ταιριάζουν απόλυτα, μπορούμε να βρούμε τι είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό μας.

Πώς φτιάχνω σωστά τα φρύδια μου, όμως;

 

1. Προετοιμασία

Για να βγάλουμε σωστά τα φρύδια μας, ξεκινάμε χτενίζοντάς τα προς τα πάνω με ένα βουρτσάκι ή μία παλιά οδοντόβουρτσα. Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχουν μακρύνει και όσες τριχούλες προεξέχουν να τις κόψουμε προσεκτικά με ένα ψαλιδάκι. 

Αργά και προσεκτικά, σχεδόν ευλαβικά!

Στη συνέχεια, χτενίστε τα φρύδια σας προς τα κάτω και βγάλτε όσες τριχούλες ξεφεύγουν από τη φυσική ροή του φρυδιού σας.


Εάν δεν είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα, πηγαίντε με το καθρεφτάκι σας σε ένα φωτεινό σημείο του σπιτιού ή ακόμα καλύτερα και στο μπαλκόνι σας και κάντε όλες τις διορθωτικές κινήσεις.


2. Make up

Πολύ σημαντικό πράγμα η απόχρωση στο φρύδι, κορίτσια μου. Εάν δεν είστε σίγουρες για το ποιά απόχρωση πρέπει να επιλέξετε, κρατήστε στο νου σας 2 σημαντικές συνιστώσες. Το χρώμα των μαλλιών σας, η απόχρωση κάθε προϊόντος.

Δεν υπάρχει απόχρωση συνήθως των προϊόντων που είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει στο δέρμα σας, είναι κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 αποχρώσεις, κάνοντάς τες μία, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Και φυσικά, ό,τι και να γίνει μην πανικοβληθείτε. Όλα διορθώνονται, τρίχες είναι και μακραίνουν, και πλέον με τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν για τα φρύδια, και όοοοολα να τα βγάλατε, τα φτιάχνετε από την αρχή!


Φυσικά, να έχετε στο νου σας, ότι ένα brow gel είναι εύκολο στη χρήση, δεν αλλοιώνει το σχήμα των φρυδιών αλλά και σταθεροποιεί ό,τι δημιουργήσατε!

The choice is yours, make it happen!


Επιλογές υπάρχουν:

Eye Brow Mascara

Eye Brow Pencils

Micro Filler Brow Pen