Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Φιλοσοφία του TommyG

Φιλοσοφία του TommyG

 

Tommyg The Best of You!

 

Η φιλοσοφία και προτεραιότητα της TommyG είναι καινοτόμα προιόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή με τη καλύτερη ποιότητα, φιλική προς το περιβάλλον και με συσκευασίες που θα εντυπωσιάσουν  

 

Οι μίνιμαλ συσκευασίες έχουν σημειωθεί ως ένα μοντέρνο σχέδιο που έδωσε με το εμπορικό σήμα ένα κύρος και έκανε το brand να ξεχωρίσει. Η ποιότητα του προϊόντος έγινε η προτεραιότητα TommyG αλλά και τα καινοτόμα προϊόντα είναι μια μεγάλη ανησυχία για την μάρκα.

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία, καθώς προσπαθεί να καλύψει όλο το φάσμα με διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και εξειδικεύεται για κάθε περίσταση. 

Για όποιον αγαπά το τέλειο δέρμα, τα υγιή μαλλιά και να προσέχει τον εαυτό του.Η πορεία της Tommy G  

Πολύ σύντομα η TommyG είχε εντυπωσιακά stand και τις δικές της θέσεις στα μεγαλύτερα καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα. Με πάνω από 250 σε τοποθετήσεις καταστημάτων και 250 μακιγιέρ και κομμωτές να υποστηρίζουν τη μάρκα, η TommyG έγινε η μάρκα Trend Setter στην Ελλάδα. 

Τα τελευταία 5 χρόνια TommyG Cosmetics ως το Trend Setter Brand στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή για ορισμένα specialized προϊόντα, τα οποία από το 2014 έχουν αναπτυχθεί στο δικό μας εργοστάσιο, το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα επιπλωμένο με GMP, ISO, με την υψηλή ποιότητα των πρώτων και φυσικών υλικών.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ της TommyG  αυτή τη στιγμή είναι η σειρά Lip Crush Lipstick, Special Eyeshadows, Intensive Finish Foundation, Bronzers & Double Pencils. ΄

Η TommyG Cosmetics είναι γνωστή πλεον για τις καινοτομίες της στο χώρο της Περιποίησης Προσώπου με σειρές όπως η Cannabis Line , η Donkey Milk Line και η Νέα Avocado Vegan Line όλα με φυτικά προιόντα φιλικά και προστατευτικά για την επιδερμίδα σας.

 

Από το 2013 TommyG δημιούργησε επίσης το TommyG Hair Line με θεραπείες μαλλιών και προϊόντα για χτένισμα και από τότε έχουν δημιουργηθεί προϊόντα για όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας.Η TommyG Cosmetics είναι διαθέσιμη στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία τη Βραζιλία, την Κύπρο, τον Λίβανο, το Ντουμπάι, το Κατάρ, το Αζερμπαϊτζάν, την Ινδία, Εκουαδορ και την Ιορδανία.

 

TommyG & Media

 

H TommyG Cosmetics κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο των media. Με συναργασίες με τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια και εκπομπές αλλα και με χορηγιές στις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως SURVIVOR και THE VOICE OF GREECE, ενημέρωνοντας με αυτό το τρόπο τους καταναλωτές για τα νέα προιόντα και τις νέες τάσεις της μόδας στο χώρο της ομορφιάς

 

 

Cruelty Free / Not Tested on Animals

Η φιλοσοφία της εταιρίας ωστόσο, δεν σταματά στην ποιότητα και στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών. Η εταιρία, ευαισθητοποιημένη προς τα ζώα, δεν πραγματοποιεί κανένα test σε βάρος τους. Σε κανένα στάδιο της παραγωγής δεν γίνονται tests πάνω σε ζώα και όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί και φέρουν το σήμα "Cruelty Free/ Not tested on Animals". Ακόμα και προϊόντα που δεν έχουν το αντίστοιχο σήμα, δεν σημαίνει πως έχει γίνει κάποιο test πάνω σε ζώα. Είναι μία απαγορευμένη διαδικασία, και θεωρείται πλέον αυτονόητο για όλους όπως και για την εταιρία μας.

Kάθε ζωή έχει αξία, και γνωρίζουμε πως ένα προϊόν μπορεί να είναι πολύ καλό χωρίς να δοκιμαστεί ή να επιβαρύνει μία άλλη ψυχή. 

#CrueltyFree