Αρχική / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / Φιλοσοφία του TommyG

Φιλοσοφία του TommyG

 Η TommyG Cosmetics ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα από τον Θωμά Γαβρίλης, τους συνεργάτες του και μια ομάδα Make Up artists. 

Η βασική ιδέα της TommyG Cosmetics ήταν να δημιουργήσει μια πλήρη σειρά καλλυντικών, όχι μόνο για το μακιγιάζ, αλλά και για το πρόσωπο, το δέρμα και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. 
 
Η μινιμαλ συσκευασία έχει σημειωθεί ως ένα μοντέρνο σχέδιο που έδωσε με το εμπορικό σήμα ένα κύρος και έκανε το brand να ξεχωρίσει. Είναι chic, ευκολόχρηστη ς ασήμι ή διαφανές. Η ποιότητα του προϊόντος έγινε η προτεραιότητα TommyG αλλά και τα καινοτόμα προϊόντα είναι μια μεγάλη ανησυχία για την μάρκα. Το κοινό  για TommyG είναι κάθε γυναίκα και άνδρας που αγαπά να είναι όμορφη/ος , με ένα τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά.
 
Το καταναλωτικό  κοινό της TommyG δεν έχει ηλικία, επειδή προσπαθεί να καλύψει όλο το φάσμα με διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και εξειδικεύεται για κάθε περίσταση. Πολύ σύντομα η TommyG είχε περίπτερα και τις δικές της θέσεις στα μεγαλύτερα καταστήματα  καλλυντικών στην Ελλάδα. Με πάνω από 250 σε τοποθετήσεις κατάστημα και 200 μακιγιέρ και κομμωτές που υποστηρίζουν τη μάρκα σε αυτά η TommyG έχει γίνει η μάρκα Trend Setter στην Ελλάδα.
 
Το 2014 ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο πιο γνωστός make up artist στην Ελλάδα (ήταν Creative Director για 10 χρόνια σε Mac Cosmetics) έγινε Creative Director μας και αντιπροσωπεύει την  TommyG σε όλα τα μέσα ενημέρωσης,  κανάλια, συμμετέχει  σε μεγάλα Make Up event και αναπτύσσει τις νέες τάσεις που η μάρκα θα ακολουθήσει. Κάθε διασημότητα στην Ελλάδα χρησιμοποιεί κραγιόν, σκιές ματιών και primers μας ως  βασικά προιόντα του make up τους. 
 
Τα τελευταία 2 χρόνια TommyG Cosmetics ως το Trend Setter Brand στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστή για ορισμένα specialized προϊόντα, τα οποία από το 2014 έχουν αναπτυχθεί στο δικό μας εργοστάσιο, το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα επιπλωμένο με GMP, ISO, με την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλικά και φυσικά υλικά. Είναι το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα με την άδεια να παράγει φάρμακοτεχνολογικά προιόντα.
 
Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα TommyG είναι Dual Transfer Lipstick, Special Eyeshadows,  Ρουζ, Bronzers, Κραγιόν, Doule Pencils και Προιοντα περιποιησης προσώπου. Οι σκιές είναι έντονο χρώμα και έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Το Dual Transfer Lipstick TommyG που ξεκίνησε το 2011, ήταν μια γρήγορη επιτυχία και σήμερα είναι το προϊόν πώλησης N.1 σε καταστήματα με 50 διαφορετικές αποχρώσεις.
 
Από το 2013 TommyG δημιούργησε επίσης το TommyG Hair Line με θεραπείες μαλλιών και προϊόντα  για χτένισμα με βάση την κερατίνη.
 
Η TommyG Cosmetics είναι διαθέσιμη στην Ιταλία την Ισπανία, τη Βραζιλία, Κύπρος, Λίβανος, το Ντουμπάι, το Κατάρ το Αζερμπαϊτζάν, την Ινδία, την Ιορδανία